sábado, 19 de abril de 2008

Heroes i el Saló del Cómic

Dijous obria les portes el Saló del Cómic a Barcelona d'aquest any. Com a novetat hi havia exposats alguns del quadres originals d'en Tim Sale, dibuixant de la sèrie Heroes de la NBC o la SciFi aquí a Espanya. Aquest quadres, pels que no ho sabeu, són els que se suposa que pinta l'Isaac Méndez a la sèrie. L'anècdota de tot això és que en Tim Sale és daltónic i, per tant, els originals són en blanc i negre tot i que a la sèrie surten en color perquè els pinten per ordinador. Tot i això, em faltaven alguns quadres molt importants de la primera temporada com la de l'home que explota (dic "home" per no dir qui és per si algú no ha vist la primera temporada) o la de New York explotant (és el dibuix que hi ha al terra de l'estudi de l'Isaac). A més, es va treure a la venta el llibre de recull de còmics d'aquesta mateixa sèrie que són un complement de la sèrie, és a dir, explica més coses sobre els personatges que a la sèrie no diuen (com per exemple de la Wireless o la Betty). Us deixo amb algunes fotus d'aquests quadres perquè els pogueu disfrutar tant com jo.




A part d'això, tambè hi havia altres stands com Mortadelo y Filemon, els de Planeta d'Agostini tenien un petit muntatge on hi havia en Superman, i parades amb comics per tots els gustos, jejeje. Tambè hi havia figures dels personatges dels còmics, pòsters, i coses varies. Entre els còmics més coneguts, almenys de la meva infantesa, hi havia tot de coses de Bola de Drac i Caballeros del Zodiaco (Saint Seiya).

Tambè hi havia un stand de les properes películes relacionades amb els còmics que s'estrenaran properament com l'Indiana Jones, The Mummy o Hell Boy, amb un espectacular cotxe esportiu Viper. Tot i això, la mòmia deixava molt a desitja...una mica cutre...

I com no, l'Arnau i la Mei van volguer ser els primers d'anar a veure en Jun al seu stand i comprar els primers Harry Potra's d'aquest any, i ho van aconseguir, aquest any si!!! No se'ls hi va avançar ningú, jejeje. Si voleu saber més sobre aquest comics visiteu el deuvosguard on els trobareu en format digital, entre altres coses.


I finalment, entre les coses que més vull destacar, hi havia una exposició de com van muntar els personatges de El Laberinto del Fauno, és a dir, el fauno, la mandrágora i el personatge dels ulls a les mans. Simplement, impressionant!!!

2 comentarios:

pink dijo...

Xí, ens ho vam passa molt bé! Tot i que vam acabar rebentats, va valer la pena!

Arnau Pujol dijo...

No se que dir..em fa mandra pensar :D