sábado, 10 de mayo de 2008

Women's Cup

Avui em venia de gust parlar-vos una mica de futbol femení, i més encara aprofitant que la setmana que ve, és a dir, el 16, 17 i 18 de maig, es juga a Salou la Women's Cup. L'any passat es va jugar com a FemeniCup a Sitges, però aquest any li han canviat el nom i el lloc on es juga.

Els equips participant són: F.C. Barcelona, R.C.D. Espanyol, Montpellier HSC, Bristol Academy WFC, Atlético de Madrid i Sevilla F.C.

D'aquests equips puc dir que l'Espanyol és un dels millor equips que tenim a Espanya, l'any passat va guanyar la superlliga, i aquest any no l'ha guanyat, però ha quedat ben posissionat (crec que 4rt). Si no recordo malament aquest any va guanyar el Llevant la superlliga, però empatat a punts amb el Rayo, és a dir, que va guanyar per el gol a veral.

El Barça aquest any no jugava a superlliga perquè va baixar de categoria l'any passat, però suposu que aquest any deu tornar a recuperar la categoria.

El Sevilla baixa i l'Atlético de Madrid va quedar en setena posició. Si no recordo malament fa un temps vaig llegir que l'Atl. de Madrid era un dels equips femenins que tenia més jugadores, és a dir, mes fitxes de noies.

A part d'això, no sé res dels dos equips estrangers que participen, el Montpellier i el Bristol, però espero que siguin grans rivals per la resta d'equips.

Aquí teniu els grups:


I aquí els partits amb els horaris per si volguessiu anar a veure-ho:


I si voleu saber més coses sobre aquest torneig visiteu la seva plana oficial.

No hay comentarios: